AKTUELNO

'Impero Music Week', festival kojim ove godine započinjemo leto, sinoć je na Tašmajdanu otvoren nasupima Projekat benda, Dženana Lončarevića i Leksington benda.

Pred 10.000 ljudi koliko je posetilo ovaj festival prvog dana, najpre su sjajnu žurku napravili momci iz „Projekat benda“ prvom pesmom „Pazi se“, a potom oduševljavali beogradsku publiku više od sat vremena hitovima poput „Pametna“ i drugih.

Foto: Promo

Ogromne ovacije za neverovatnu atmosferu koju je napravio dobio je Dženan Lončarević otpevavši svima omiljene pesme „Ljubim u prolazu“, „Loša“ i „Nikome ni reč“. Više od jednog sata svi oni koji su posetili prvi dan festivala uživali su uz Dženana, nakon kog su skandiranjem dočekani „Leksingtonici“.

Foto: Promo

Nakon tri sporije pesme, Bojan Vasković se obratio publici pred kojom su prošle godine na istom mestu napravili veliki koncert:

Da li smo sad spremni za žurku? - upitao je on, a nakon ovog pitanja zapevao je pesmu „Ja te srećom častim“ uz koju se Tašmajdan zatresao.

Foto: Promo

Uspešan prvi dan festivala večeras će nastaviti „Neverne Bebe“, „Ju grupa“ i „Kerber“ svojim koncertom u okviru „Impero Music Week-a“, dok će finalnu noć, 3. juna, na sjajne hitove ’90-ih podsetiti „Beat Street“, „B3“, Dr Iggy, Ivan Gavrilović, Di-džej Đuka, Gru i „Moby Dik“.

Foto: Promo

Dženan i Leksington bend posvetili pesmu Sinanu!

U čast preminulom legendarnom pevaču Sinanu Sakiću koji je izgubio bitku sa bolešću juče, najpre se publici obratio Dženan, a potom otpevao hit proslavljenog muzičara „Da se opet rodim“:

Sinan je ovde prošle godine održao koncert i želim da mu se zahvalim na svemu što nam je ostavio. Večeras ću u njegovu čast otpevati njegovu pesmu - rekao je pevač.

Foto: Promo

I momci iz „Leksington benda“ ukazali su čast Sinanu Sakiću i posvetili mu pesmu „Bolje biti pijan, nego star“.

Kao što je Dženan odao počast dragom Sinanu i mi ćemo otpevati jednu od pesama koju je mnogo voleo – rekao je Bojan Vasković.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Dženan Lončarević

#Impero Music Week

#Lexington bend

#Projekat bend

'